Over Ruben Weytjens

Mijn naam is Ruben Weytjens, en ik ben gefascineerd door de betoverende dans van de aurora borealis aan de noordelijke hemel. Mijn reis begon lang geleden, en deze website is mijn platform om mijn liefde voor het noorderlicht met de wereld te delen.

Als Noorderlichtman ben ik meer dan alleen een waarnemer van dit adembenemende natuurlijke schouwspel. Ik ben een onderzoeker, een reiziger, een verhalenverteller en een fotograaf, allemaal met als doel het noorderlicht in al zijn pracht en glorie vast te leggen en te begrijpen. Mijn reizen hebben me naar de meest afgelegen en adembenemende locaties op aarde gebracht, van de Arctische wildernis van Noorwegen tot de uitgestrekte toendra’s van Alaska.

Op deze website neem ik je mee op mijn reis naar het noorderlicht. Ik deel mijn avonturen, inzichten en wetenschappelijke ontdekkingen met betrekking tot dit natuurwonder. Of je nu een gepassioneerde aurora-jager bent, een reiziger op zoek naar de beste plekken om het noorderlicht te aanschouwen, of gewoon iemand die geïnteresseerd is in de wetenschap achter dit fenomeen, ik nodig je uit om mijn verhalen te verkennen.

Ik ben er trots op om mijn fotografie te delen, waarin ik de prachtige kleuren en bewegingen van het noorderlicht vastleg. Deze beelden zijn het resultaat van uren van geduldig wachten, observeren en vastleggen, en ik hoop dat ze je inspireren om de schoonheid van het noorderlicht zelf te ervaren.

Naast mijn persoonlijke avonturen en fotografie, deel ik ook tips, gidsen en middelen om jouw eigen noorderlichtreizen te plannen. Of je nu droomt van een reis naar het hoge noorden of gewoon meer wilt weten over de wetenschap achter het noorderlicht, ik ben hier om je te begeleiden.